Sproščena blogovska scena

21.12.2006 ob 12:03

Svoboda govora in odkrita razprava je v ruskih medijih, ki so večinoma nadzorovani s strani državnih in poslovnih mogotcev, postala redkost. Tole je absolutno in perfektno argumentirano povabilo k sproščenemu bloganju tudi v Sloveniji: tukaj

Da Slovenci zaostajamo za Rusi? Ne pritožujte se prehitro in pomislite, če se našim slovanskim bratom res želite približati na tak način. Blogi so trenutno videti neizogibna prihodnost dela slovenskega novinarstva. Dober recenten primer najdete tukaj.

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev na “Sproščena blogovska scena”

  1. svobodnjak pravi:

    Je pač tako, da velja izkoristiti možnosti, ki so še ostale, dokler nam Janševi fašisti ne bodo zasegli še blogovske scene. Kar se tiče Rusov, smo jih Slovenci že prehiteli. Leta 2003 je bila medijska scena v Sloveniji še nekako svobodna, po treh letih pa ni ne duha ne sluha več o tem. Razen Dnevnika in Mladine (če ne bodo še ta dva disciplinirali) praktično ni več medijev, ki ne bi bili provladni ali vsaj servilni do janšistov.

  2. zupan pravi:

    Nenavadno je, da so tudi blogi v SLO do neke mere pod kontrolo. Vsaj ob to se pritozujejo blogerji, zlasti na Delu, za SIOL pa ne vem. Gusti je simptom.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !