Sproščeno, sproščeno, sproščeno

14.06.2007 ob 00:08

Zbor bil je živ. Prodal i on je par sproščenosti. Kratek povzetek:

………sproščenost……..sproščenost……..sproščenost………

.………sproščenost……..sproščenost……..sproščenost………

.………sproščenost……..sproščenost……..sproščenost………

.………sproščenost……..sproščenost……..sproščenost………

.………sproščenost……..sproščenost……..sproščenost………

.………sproščenost……..sproščenost……..sproščenost………

 • Share/Bookmark
 

12 komentarjev na “Sproščeno, sproščeno, sproščeno”

 1. miha pravi:

  :D

 2. Urškovje » Blog Arhiv » SpLoščena Slovenija pravi:

  [...] ki je nastal ob tej razstavi. Ob 20. uri pa se bojo o  filozofemu »sproščenost« pogovarjali Boris Vezjak, Rastko Močnik, Mitja Velikonja in avtor razstave, Arjan Pregl. [...]

 3. mrki orig. pravi:

  -bili so tako sproščeni, da se je kar bliskalo!-

 4. opusdei pravi:

  Če se želimo sprostiti moramo zamenjati celotno sproščeno garnituro zbora za republiko z firerjem vred.

 5. Sproščena Slovenija » Objave » Mentalni presežki zborovskega sproščanja pravi:

  [...] Premalo smo povedali o zborovskih sproščanjih, zato je tu jagodni izbor za prvo lakoto.  [...]

 6. qotsa pravi:

  Naj že vendar zbašejo nekam s poneumljanjem folka. Hočemo mir pred Jambreki!!!

 7. črnavest pravi:

  Sproščena Slovenija-vse te sproščenske akterje pošljimo z nepovratno karto na sproščanje na kak otok(goli;)….

 8. nada pravi:

  Le zakaj ljudje potrebujejo besedo “spreščeno” z povdarkom.Zato, da si tudi oddaja v nedeljo popoldan dovoli sproščeno svinjat,ker smo gledalci upokojenci “nesproščeni”.
  Dragi uredniki,pisci in ustvarjalci medijev, izmislili ste si izraz, ki služi samo izgovoru za drzno in vulgarno govoričenje in nastopaštvo z nategovanjem purana. Bravo. Dokazali ste da si upate. Vi ste brez dvoma “sproščeni”.Mi upokojenci smo itak nevedni.

 9. maxi-lover pravi:

  kar se mene tiče, se po volitvah 2004 in zmagi Janeza Janše končno počutim bolj sproščeno… predvsem pa mi v denarnici ostane več (sej zato pa gremo na volitve, da skinemo kradljivce z oblasti) – Janševa vlada je recimo pocenila notarje (pri overjanju pogodb in podpisov sem tako prišparal malo premoženje), zmanjšala je davke (manjša dohodnina in manjši davek na plače) – levičarji so davke samo večali, zaradi sproščenega trga telekomunikacij plačujem zdaj v času Janše 3x manjši znesek za telefon in internet (prej Telekomu 15.000 sit, zdaj T2 4500 sit – preračunajte to na letno osnovo – več kot 500 EUR prihranka), skenslali so študentske servise, ki so študenstski denar tlačili v lastne žepe, zdaj pa bo več denarja za študentske štipendije in domove, tudi penzije so višje, in tako naprej. skratka, Janševa vlada mi vzame manj kot prejšnje kradljive levičarske vlade, poleg tega dosega odlične rezultate na gospodarskem področju (gospodarska rast, manjša brezposelnost) in ustvarja dobre pogoje za nadaljnji razvoj Slovenije. zato je edina logična poteza, da jo volim še naprej. levičarske zalege na oblasti in njenega terorja pa se bojim.

 10. Martin pravi:

  Odkar je Janša na ablast, sem dobil dohodnino vrnjeno. Nazadnjese je to zgodilo v letu, ko je bila vlada Bajukova. Ino? Koga naj potem volim, jebemosunce?

 11. Martin pravi:

  Vse, kar mi pade na pamet, je primitivno:
  sprosti mišice
  sprosti um
  prdni

  Hvala za zamero.

 12. nada pravi:

  Martin……..ha,ha,ha
  če si zamisliš da sem pri svojih 70 letih že kar lepo število vodilnih govorcev zamenjala in vsakemu znova verjela, ko je nekaj dal je drugje tudi vzel, še nikoli mi niso več jemali kot sedaj v blaginji demokracije…..ah pa kaj bi govorila, saj greste za menoj in boste sami spoznali, prepozno in znova, moč in oblast spridita še tako trdno osebnost,stranko ali sistem,častihlepnost gre do neba.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !